De 6 Voordelen van Boost Buddies

Boost Buddies is er voor jouw dagelijkse Boost. Niet alleen onze voedzame producten zijn jouw Boost Buddies, iedereen die aan dit initiatief meewerkt mag je ook terecht een Boost Buddy noemen. Ons team met betrokken servicemedewerkers staat voor je klaar en onze achterban met diëtisten en zorgprofessionals denkt graag mee over de beste inhoud voor jouw dagelijkse Boost. Samen zorgen we voor de kracht die jij nodig hebt.

Ontdek de 6 Voordelen van Boost Buddies:

√ Vriendelijk 
√ Vers
√ Voedzaam

√ Vol van smaak 
√ Volgens experts
√ Vertrouwen

Ik krijg een kick van BoostBuddies!

Vriendelijk

Een Boost Buddy staat voor je klaar, wat er ook gebeurt. Daar kun je zeker van zijn. Onze Buddies van de klantenservice willen je vriendelijk vooruit helpen. We proberen altijd goed te luisteren en je vragen te beantwoorden. Ons netwerk van diëtisten, producenten, leveranciers en marketeers doen er alles aan om jou een Boost te geven op een vriendelijke manier. That’s what Boost Buddies are for.

Vers

Boost Buddies zijn vers! Boost Buddies zijn cool! We zorgen er namelijk altijd voor dat verse producten gekoeld afgeleverd worden. We maken gebruik van koelwagens om jouw Boost Buddies gekoeld of zelfs bevroren te houden als dat nodig is. Hierdoor kun je genieten van de verse, frisse en fruitige smaak van onze producten.

Yes! Ik wordt er blij van!
Zow! Ik ben blij met BoostBuddies!

Voedzaam

Wat heb jij precies nodig voor je dagelijkse Boost? Met die vraag is Boost Buddies constant bezig. Onze producten bevatten de voedingsstoffen die jij nodig hebt om je lichaam op te bouwen. Heb je meer eiwitten nodig? Dan ben je bij Boost Buddies aan het goede adres. De meeste producten van Boost Buddies zijn met eiwit verrijkt en geven je de kracht die jij nodig hebt.

Lees meer over het nut van eiwit en de verschillende soorten eiwitten.

Vol van smaak

Het kan nog zo voedzaam zijn, het moet wel lekker zijn! Dat weten we bij Boost Buddies heel goed. Tegen je zin in eten werkt gewoon niet. We testen daarom alle producten op smaak voor we ze toevoegen aan ons assortiment. Natuurlijk kunnen smaken verschillen. Proef daarom zelf welke Boost Buddies jij lekker vindt: vraag een proefbox aan en ervaar de volle smaak van Boost Buddies.

Lees meer over de smaak van Boost Buddies.

Zow! Ik spring weer dankzij BoostBuddies!
Ik krijg een kick van BoostBuddies!

Volgens experts

Boost Buddies is ontwikkeld samen met voedingsexperts en diëtisten. Deze professionals zijn elke dag bezig met gezonde voeding en weten wat er nodig is voor jouw dagelijkse Boost. Jouw gezondheid is voor ons heel belangrijk. Welke eiwitten heb jij nodig? En hoeveel? Op onze website vind je meer informatie over eiwitten en andere nuttige voedingsstoffen, maar vraag vooral aan jouw diëtist wat je precies nodig hebt.

Bekijk tips van voedingsexperts over eiwitten, suiker en E-nummers.

Vertrouwen

Bij Boost Buddies doen we alles voor een goede service. Is je aangekochte product niet goed? Dan krijg je je geld terug. De beleving bij Boost Buddies moet gewoon altijd goed zijn. Dat is ons streven en daar doen we ons uiterste best voor. Onze klantenservice staat daarom voor je klaar. Goede producten en een goede service. Daar kun je op vertrouwen.

Yes! Ik wordt er blij van!

Ready, set, ... Boost!

Heb je vragen over Boost Buddies? We staan voor je klaar! Neem contact op met onze klantenservice of bekijk de veelgestelde vragen. Wil je ons assortiment bekijken met eiwitrijke producten? Ga dan naar de shop en ontdek jouw Boost Buddies!