De 6 Voordelen van Boost Buddies

Boost Buddies is er voor iedereen die wel een dagelijkse Boost kan gebruiken. Ook voor de zorg bieden wij oplossingen op maat.

Niet alleen onze voedzame producten zijn jouw Boost Buddies, iedereen die aan dit initiatief meewerkt mag je ook terecht een Boost Buddy noemen. Ons team met betrokken servicemedewerkers staat voor je klaar en onze achterban met diëtisten en zorgprofessionals denkt graag mee over de beste voeding voor jouw cliënten. Samen zorgen we voor de kracht die zij nodig hebben.

Ontdek de 6 Voordelen van Boost Buddies:

√ Kraakvers
√ Op tijd
√ Milieuvriendelijk

√ Betrokken
√ Betrouwbaar
√ Samen sterk

Ik krijg een kick van BoostBuddies!

Kraakvers

Onze zuivelproducten zijn zo vers mogelijk. De populaire eiwitrijke Super Shakes hebben bijvoorbeeld een houdbaarheidsdatum van minimaal 21 dagen op het moment van levering. “Afkoe is de Super Shake 24 dagen houdbaar”, weet Lars, oprichter van Boost Buddies. “Na productie en verzending heb je hem gekoeld en wel de volgende dag binnen. Verser kan niet.”

Op tijd

Je krijgt de gewenste producten op het moment dat jij dat wil. We hanteren zelf een kleine voorraad, afhankelijk van het type product, waardoor we genoeg hebben voor jouw bestelling. Ook als er een spoedlevering nodig is, komen wij direct in actie.

Yes! Ik wordt er blij van!
Zow! Ik ben blij met BoostBuddies!

Milieuvriendelijk

  • Wij verspillen geen voedsel

We weten exact wat we moeten produceren. Daardoor is er nooit sprake van bederving en verspilling. Dat vinden we heel belangrijk.

  • Zo min mogelijk CO2

We produceren en leveren zo milieuvriendelijk mogelijk. De zuivelverwerking gebeurt direct naast het bedrijf. Er komt geen vrachtwagen aan te pas. En de eiwitten in ons Beterbroodje komen vanuit de kaasfabriek. Dat is heel erg circulair. Zo zoeken we altijd naar een ‘groene’ oplossing in ons productieproces.

Betrokken

Je krijgt een eigen Boost Buddy vanuit onze klantenservice (vast contactpersoon). Zo weten we direct wat je behoeften zijn en kunnen we persoonlijk met je meedenken. We zijn altijd binnen 24 uur bereikbaar voor vragen en oplossingen. Door onze korte lijnen kunnen we ook maatwerk bieden.

Zow! Ik spring weer dankzij BoostBuddies!
Ik krijg een kick van BoostBuddies!

Betrouwbaar

We zorgen gewoon dat het geregeld wordt. We proberen altijd naar de behoeften van de klant te produceren en te leveren. Ga je een relatie aan voor de langere termijn? Dan bieden we bijvoorbeeld een mooie korting op transportkosten. 

Samen sterk

We werken graag samen om tot de beste Boost te komen voor jouw cliënten. Met input vanuit onze achterban aan voedingsexperts en diëtisten kunnen we meedenken over de juiste voeding.

Binnen onze kleine organisatie zijn we snel en wendbaar, we bieden bijna 24/7 service en er is altijd een oplossing mogelijk. Dus, maak je niet dik: Boost Buddies is er voor je.

Yes! Ik wordt er blij van!

Hoe ziet een samenwerking met Boost Buddies eruit?

Een samenwerking met Boost-Buddies is eigenlijk heel makkelijk. Zoals een bekende oude voetbalfilosoof zou zeggen: “Een één-tweetje, da’s simpel.” Namelijk:

Alles voor
de dagelijkse
Boost

Eerst even proeven

Natuurlijk wil je eerst even proeven. Zo gaat het bij al onze klanten en partners. Want de smaak is bepalend. Die gezonde voedingsstoffen die zitten er wel in. Dat kun je van tevoren op onze productpagina’s achterhalen. Maar is het ook lekker? Proef het zelf! Of laat je cliënt eens proeven. Vraag direct een proefbox aan. Je krijgt dan alle populaire producten uit ons assortiment GRATIS toegestuurd.

GrATiS!

Afspraken op maat

Na het proeven kun je bij ons aangeven welke producten je lekker vindt en vaker wilt ontvangen. We kunnen dan samen een plan maken. Bij ons is heel veel mogelijk, dus neem gewoon contact op en we gaan ons uiterste best doen om je favoriete Boost Buddies te leveren volgens jouw wensen.

Je krijgt één contactpersoon, is dat niet fantastisch?!

Deze zorgbedrijven
kozen al voor
BoostBuddies

en jij?

“Ook mijn cliënten genieten
van de heerlijke smaak
van Boost Buddies.
Daar worden ze blij van.”

- Directeur Gelderse Vallei

Snel contact met jouw zorgbooster...

Dat kan! Mail, bel of chat met ons voor een snel antwoord
op je vragen. We maken graag een vrijblijvende afspraak
om jullie wensen te bespreken. Gaan we dat regelen.

Mail naar hallo@boostbuddies.com
Op werkdagen krijg je binnen 24 uur een reactie.
Bel ons via 085-303 02 71
Op werkdagen tussen 08:30 uur en 17:00 uur.
Chat hier met ons en je krijgt a.s.a.p. antwoord.